Velkommen til Dialog Eiendomsmegler!


Med snart 30 års erfaring, dyktige meglere, sterk lokal kunnskap og effektiv markedsføring sørger vi for at du blir profesjonelt behandlet enten du er kjøper eller selger. Vi jobber for å formidlet det riktige huset til den riktige eieren og er opptatt av at begge parter blir fornøyd.

Hos Dialog Eiendomsmegler tilbyr vi følgende tjenester:

Salgsgaranti

Du betaler for våre tjenester først når boligen er solgt. «No cure, no pay», du betaler ikke for våre tjenester dersom vi ikke lykkes med å selge boligen til en pris du er fornøyd med. Da betaler du kun for direkte utlegg.

Gratis og uforpliktende verdivurdering

Dersom du har planer om å selge bolig, hytte eller tomt så foretar vi gjerne en gratis og uforpliktende verdivurdering. I tillegg til vurdering av eiendommens markedsverdi, får du et uforpliktende tilbud på våre tjenester.

Dyktige meglere

Vi har dyktige meglere med god lokalkunnskap. Det er da du opplever en dyktig meglers forarbeid i praksis. Det finnes ingen snarvei til en vellykket visning og en profesjonelt gjennomført budrunde. Det er i både kjøpers og selger interesse at alt klaffer i budrunden. Våre meglere tar deg trygt gjennom alle formaliteter.

Markedsføring

Ingen ting skjer uten markedsføring. Vi kjenner markedet og vet hvordan vi skal skape interesse blant potensielle kjøpere. Effektiv og målrettet markedsføring gjør at vi finner den kjøperen som gir deg best betalt for din bolig.

Stort kunderegister

Vi registrerer daglig nye interessenter i vår database som allerede inneholder tusenvis av navn på potensielle kjøpere av din bolig. Vårt kundeoppfølgingsystem plukker automatisk ut potensielle kjøpere som har visst interesse for din boligtype dersom du velger å benytte oss.

Erfaring

Vi har gjennomført titusenvis av eiendomstransaksjoner siden 1986. Erfaring? Ja, vi har erfaring, kunnskap og et ekte engasjement!

Gjennomføringskraft

Alle våre oppdrag er tildelt en dedikert megler som følger din sak fra start til mål. Vår teambaserte drift gir deg likevel en sikkerhet for gjennomføringen dersom det oppstår noe uforutsett.

Anerkjent meglerbedrift

Dialog Eiendomsmegling lever av fornøyde oppdragsgivere og kjøpere. Gjør vi deg fornøyd så vet vi at du anbefaler du oss til andre. Vi jobber hver eneste dag for å innfri dine og andres forventninger. Nesten 30 års drift har gitt oss mye erfaring og et omdømme vi er stolte av. Meglerhusets kvalitet gjør en stor forskjell.

Nybygg

Erfaring, kunnskap og gjennomføringsevne

Vi har i en årrekke vært nedre Buskeruds største prosjektmegler med over 1500 nyboligsalg de siste årene. Salg av nybygg er en kompleks prosess som krever både kunnskap, erfaring og prosjektledelse.

Dialog Eiendomsmegling har etablert en avdeling med nødvendig spisskompetanse og som har det overordnede ansvaret for gjennomføring av alle selskapets nyboligprosjekter. Inngående kjennskap til lovverk, kontraktsrett, offentlige prosesser og forbrukerrettigheter er helt nødvendig for å kunne levere en kvalitetssikret og trygg prosess for både utbygger og kjøper.

Nærhet til kunden er viktig og salget gjennomføres derfor alltid i samarbeid med den lokale avdelingen som sitter nærmest prosjektet.

Salgsprosessen i store nybyggprosjekter er ofte tidkrevende og har flere ulike faser som stiller krav til gjennomføringsevne og en langsiktig tankegang. Vår referanseliste viser at vi har både gjennomføringsevne og tillit blant vårt distrikts største utbyggere. Les mer om våre nybygg her http://www.dialogeiendom.no/nybygg/

Lars M. Nilsrud 92 62 95 60 – Liv Margrethe Johnsen 48 95 59 30 – Ole Kristian Skretteberg 97 62 12 03 – Thomas Madsen 98 23 65 52 – Caroline Evje 97 14 92 11