Velkommen til VitusApotek


Hos Vitusapotek Berja Senter møter du mange kunnskapsrike ansatte, som trives med å bruke sine faglige kunnskaper for å hjelpe deg. Hos oss finner du farmasøyter og apotekteknikere som gjerne gir personlig råd og veiledning.
Vi hjelper deg, enten det er ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. Er du for eksempel usikker på hvordan medisinene dine skal brukes, er det mulig å få en samtale med en farmasøyt under full diskresjon. For de som trenger det gir vi en grundig inhalasjonsveiledning, og et nytt tilbud er at du kan få satt influensavaksinen hos oss.

Vi ønsker deg velkommen i stort, flott og lyst lokale.
Vi har gratis parkering rett utenfor døren, og kort vei fra buss og togstasjonen ved Knutepunktet i Kongsberg. Vi har kort ventetid på resepter, og et stort og bredt utvalg i apotekvarer. Alle produktene du finner hos oss har vært gjennom en lang og grundig kvalitetskontroll, og har dokumentasjon for de påstandene du finner på etiketten.

Gratis fuktmåling og hudanalyse
Huden er vårt største organ, og like viktig å ta vare på som resten av kroppen. På Vitusapotek Berja Senter hjelper vi deg gjerne med å kartlegge din hudtype, hudtilstand og eventuelle hudproblemer. Vi bruker også en fuktmåler i analysen, og du vil få anbefalt akkurat de produktene som passer deg og din hud. Vi har et bredt utvalg innen produkter til hud, og er bl.a de eneste i Kongsberg som fører Loccitane og Dermalogica, som er det hudpleiemerket som blir foretrukket av de fleste hudpleiere på verdensbasis.
img 0507

Kundeklubben VI+
Ved å bli medlem av vår kundeklubb, får du en rekke fordeler. Vi har alltid ekstra gode tilbud til deg som er medlem, på hverdagsprodukter som gjør det enklere å ta vare på seg selv. Noen tilbud er faste gjennom hele året, mens andre tilbud endrer seg fra kampanje til kampanje. Du vil også få et velkomsttilbud når du har meldt deg inn, - 30 % på neste handlekurv. Andre fordeler er 50 % på «Ukens produkt», gratis utskrift av Schengen-attest, nyhetsbrev og nyttige artikler. Du vil også kunne bestille medisinene dine der om du har gyldig resept, og delta på spennende aktiviteter og konkurranser eksklusivt for VI+ medlemmer.

Om du ønsker å bli VI+ kunde i dag, kan du registrere deg på ditt nærmeste Vitusapotek, vitusapotek.no, eller ved å laste ned Vitusapotek-appen.

vi%2b (002)kundeklubb-va-1