Vitus Apotek Hudguide

En kilde til informasjon om huden din


Hudguiden skal være en kilde til informasjon, basert på hvilken hudtype du har og hvilke påkjenninger huden din blir utsatt for gjennom hele livet.


Hudguiden skal ikke erstatte den gode personlig rådgivning du kan få ved å besøke ett Vitusapotek men være et supplement, så du også kan finne nyttig informasjon tilpasset deg og handle relevante produkter her på nettsiden vår. Her vil vi dele gode råd og tips fra våre hudeksperter og hudpleieleverandører rundt:

Ansiktspleie
Solpleie
Kroppspleie
Ulike hudtilstander


Huden har mange funksjoner. 

Vi skal være stolte av den huden vi har, uansett hvordan den ser ut. For hud kommer i alle former, farger og aldre. Ingen er perfekte og kanskje er det nettopp det som gjør huden så spesiell.

Visste du at huden er kroppens største organ? Hos en voksen person er huden nesten to kvadratmeter stor og veier ca 3 kilo. Hudens tykkelse varierer fra en og en halv, til fire millimeter tykk. Huden består av tre lag: overhuden (epidermis), lærhuden (dermis) og underhuden (subcutis).

Huden regulerer kroppstemperaturen og beskytter kroppen mot ytre påvirkning, som UV-stråling, uttørking, kjemikalier og andre skadelige stoffer (for eksempel forurensning), og mot angrep fra mikroorganismer (for eksempel bakterier og virus). Huden er dessuten et sanseorgan som reagerer på berøring, trykk og smerte.

Våre hudeksperter hjelper deg med å ta vare på huden din. Vi vet.

Vitusapotek ønsker å være din beste rådgiver på hud. Vi ønsker å hjelpe deg med å ta vare på den huden du har og tilpasse riktig hudpleie for nettopp din hud. Hele livet gjennom. 

Vi har over lengre tid investert i kunnskap for å være i stand til å være den apotekkjeden med best kompetanse på hudpleie. 

Som et ledd i denne satsingen har vi inngått et samarbeid med Hudpleieakademiet, en av Norges største hudpleieskoler. Over 300 av våre ansatte har fått spesialkompetanse innen dermatologi og kosmetisk kjemi. I opplæringen legges det vekt på å analysere og avdekke den enkelte kundes behov.

Sjekk huden gratis hos oss! 

Besøk ditt nærmeste Vitusapotek og få en sjekk av huden din. Fuktmåling kan gjøres i forbindelse med en hudanalyse, eller for seg selv. Fuktnivået i huden måles ved hjelp av et digitalt apparat. På et par minutter registreres tilstanden på 5 ulike punkter, og du får gode tips om hva huden din trenger av pleie.

Les mer om hud her;
https://www.vitusapotek.no/hudguiden
A347001-picture-pearl866x