Sommer, sol og uteliv med JYSK!

Stort utvalg av utemøbler.
Nå koser vi oss ute!


Solen stråler fra skyfri himmel over Kongsberg når jeg tar turen innom JYSK på Berja Senter. Før inngangen blir jeg møtt av masse utemøbler, både litt større grupper samt cafebord med mindre og lette stoler og flotte innbydende puter og skinnfeller – akkurat slik jeg kunne ønske at det så ut på min egen terrasse.

Stort utvalg!
Innenfor døren møter jeg Kari Anne, som forteller at de har stor pågang av alle som gleder seg til å nyte sommermånedene ute. JYSK er kanskje de som har det største utvalget på utemøbler, og med modeller stående både ute, inne og på den store terrassen bak butikken viser de at det er nok å velge mellom.

Kari Anne forteller at de også har det som trengs til en camping tur, om en har lyst til å nyte naturen i skog og mark nå som alt begynner å spire og gro rundt oss. JYSK har alt fra telt, sovepose, liggeunderlag og campingstoler. Så det er bare å sette i gang å planlegge turen.

Sommersesongen.
Noen av de som er innom JYSK på Berja Senter har også hytter oppover i fjellet og de vet at JYSK har det som trengs om en plutselig får overnattingsgjester.
Nå som sommeren kommer kan det også være deilig å bytte ut de store og varme vinterdynene med en deilig, sval sommerdyne, anbefaler Kari Anne.

For de som sliter litt med å sove om natten, uansett om det er sommer eller vinter, har JYSK kompetansen til å hjelpe deg.

De hjelper deg med å finne den rette sengen eller madrassen for deg, og kombinert med den riktige dynen og puten – så garanterer de deg en god natts søvn.

Gode på kampanjer.
Om du skulle være i tvil så er JYSK sommerbutikken og er nærmest som eksperter å regne på det du trenger til uterommet.
JYSK har nye kampanjer hver uke, så de er gode på pris og tilbud. Dermed er det lett å slå til når de har rabatter på det du måtte trenge.

Ta turen innom JYSK og få gode anbefalinger fra Kari Anne og hennes kolleger når du ønsker deg noe nytt i løpet av sommeren!