Vær godt forberedt til påsken!

Påske… bare ordet påske er for mange av oss ensbetydende med sol, appelsin og sjokolade i tursekken, hytteliv og lange snødekte vidder.
Selv om ikke alle påskeferier blir slik som vi drømmer om er det godt å være godt forberedt for at den blir akkurat slik vi drømmer om og da bør du begynne med en tur innom ditt apotek.

VitusApotek på Berja Senter gir deg mange gode tips til å få en optimal påske, og om sola titter frem bør du bruke høy solfaktor på påskefjellet. Snøen reflekterer solstrålene og gjør det enda lettere for vinterbleke ansikter å bli brent. Dra derfor ikke ut på langtur uten riktig smøring og husk å smøre deg selv om du bare pusler litt rundt utendørs. Vårsolen er sterkere enn man tror. Akkurat nå får du 2 for 1 på en rekke hudpleieprodukter – VituasApotek spanderer den rimeligste.

For mange hører søtsaker naturlig med til påskekosen, og påskeegget er et fast innslag for mange. Påskeharen har allerede vært på besøk hos VitusApotek og lagt igjen sjokoladetrøffel med karamell, marsipan, mørke sjokoladebiter med appelsinsmak og mye annet godt. Putt det i påskeegget, server hyttegjestene eller gi det bort i gave til vertskapet som inviterer til påskehygge.
Nå får du 3 for 2 på en rekke smakfulle påskegodter.

Påske betyr fridager og ferie og mange av oss reiser bort. Da er det greit å ha med noen praktiske problemløsere tilgjengelig dersom reisesyke eller magetrøbbel skulle oppstå.
Nå kan du fylle opp førstehjelpspakken og få -30% ved kjøp av 2 eller flere utvalgte produkter.

Husk også å beskytte små øyne i sola da påskesolen på fjellet gir sterk UV-stråling. Barn har ikke ferdig utviklede øyne og kan lettere få skader på netthinnen. Velg komfortable solbriller med patentert BlueBlock-filter.
Nå får du -30% på Mokki barnesolbriller.

Ha en fin påske, uansett om den tilbringes på fjellet eller hjemme.

Teksten er hentet fra kundeavisen til VitusApotek nr 3.