Skal du handle lyd, bør du gjøre det på Berja! HiFi-klubben flytter inn på Berjansenteret før jul.

HIFI-klubben flytter nå fra lokalene sine i Storgata og inn på Berja, vegg i vegg med Expert. Den nye butikken vil få en bedre romløsning over ca. 180 kvadratmeter, på ett plan med gode parkeringsmuligheter utenfor. Både butikksjef Kenneth Amundsen og medarbeider Henrik Lohne gleder seg til nye lokaler med plass til eget lytterom.

Hi-Fi-klubben-02

Foto: Lars Bryne, Laagendalsposten

HIFI-klubben satser på kunder som lytter etter de små nyansene som skiller vanlig lyd fra det som grenser mot det spektakulære. I følge Kenneth er det et ganske stort miljø for slikt på Kongsberg. Det fins dem som lytter til musikken for detaljenes egen del.

Skal en jobbe i HIFI-klubben må en ha interessen for lyd i orden. De fleste kjenner én HI-FI-nerd som tidvis snakker et språk få andre skjønner. Men hos HIFI-klubben treffer de likesinnede.

Konkurranse gir et bredere utvalg til kunden

Hi-Fi Klubben profilerer seg som en kjede med peiling på lyd og at de setter kundeservice og fagkunnskap på området høyt. Derfor tenker de det bare er bra at de blir liggende så nære Expert. Det gir kundene et bredere utvalg, og mulighet til å velge.

Les HIFI-katalogen for oktober her.

Hi-Fi-klubben-01

 

Kilde: Laagendalsposten