Krem lyd!

Kenneth Amundsen møter oss med et smil når vi går inn døren til HiFi Klubben på Berja Senter. Han ser at vi er på gavetipsjakt og vet nøyaktig hva han skal presentere oss for og viser oss inn i deres gamingrigg.

Kenneth bør oss prøve et spill og vi setter oss ned i go’stolen. Hadde det bare vært et spill han skulle presentere for oss hadde vi ikke latt oss imponere men med den kremlyden som kommer når vi starter spillet forstår vi at HiFi Klubben og Kenneth har peiling på LYD.

En blir øyeblikkelig en del av spillet og føler at du kommer direkte inn i situasjonen som utspiller seg på skjermen.

Skreddersyr pakker

HiFi Klubben tilbyr alt fra gode surroundanlegg fra 6.000,-, gaming headsett med mikrofon til under 1000-lappen og god lyd og det meste ellers en kan tenke seg at gutta eller jentene vil ønske seg til sin egen gamingrigg. De tilbyr personlig service og skreddersyr pakker til det du måtte ønske å bruke det til.

HiFi Klubben har også trådløse høytalere som en kan plassere i hvert rom, noe som kan være ideelt om en har lyst til å bevege seg rundt i leiligheten eller huset og samtidig høre på den samme musikken eller podcasten.

For deg som ønsker å høre på lyd uten at andre må høre på det samme, har de også trådløse øreplugger og hodetelefoner for alt fra trening til reise eller andre situasjoner hvor en trives best ved å være i sin egen lydboble. En trenger jo ikke å dele alt med andre …

6 års garantitid

Kenneth på HiFi Klubben forteller også at de er best på garanti – den gjelder i 6 år! Så her har du full trygghet for å ha fungerende utstyr i lang tid. De har blitt kåret til Norges mest forbrukervennlige elektrokjede ifølge Forbrukerrådet. Dette viser at kjeden bryr seg om kundene sine også etter de har handlet.

Kenneth forteller oss at de ønsker å gi deg en god lyd- og bildeopplevelse når du kjøper produkter fra HiFi Klubben – en opplevelse som varer lenge etter at du har forlatt butikken og rigget opp anlegget hjemme hos deg selv.

Velkommen innom!