Elkjøp blir Expert
I år blir julegavene billigere når Elkjøp-butikken på Berjasenteret skifter navn til Expert.


Experts butikksjef Ståle Frågodt sier: «Vi har vært veldig fornøyd med den servicen våre kunder har fått under Elkjøp-navnet, men vi har valgt å endre til Expert fordi vi ønsker å fremstå mer konkurransedyktig i framtiden.» Ståle har lang fartstid i bransjen og sier videre – «jeg har som fagmann fulgt Expert nøye de siste par årene, og har sett utviklingen fra et litt støvete konsept til Expert i dag , med et topp moderne og langt mer framtidsrettet konsept enn sine konkurrenter.»

«Som eksempel har Expert utviklet en prisrobot som skanner markedet og sjekker alle priser for deretter å justere prisene både i butikk og på nett. Kundene behøver ikke sjekke pris på forhånd, den jobben gjøre prisroboten. Expert på Kongsberg vil derfor ha samme lave pris i butikk som på nett, fastslår Frågodt.

Den 2000 m2 store butikken skal nå moderniseres med ny innredning. Det kommer nye varegrupper og masser av spennende produkter du ikke visste du trengte. Dette blir nytt og spennende for kunden og vi vil stadig vise nye produkter.

«Vi gleder oss til å vise den nye butikken fram til våre tidligere kunder og de nye Expert-kundene våre», avslutter butikksjef Ståle Frågodt.

For mer informasjon, kontakt butikksjef Ståle Frågodt, mobil +47 92644384