Endelig har vi fått Dermalogica hos Vitusapotek her på Berja senter. Tidligere var denne hudpleieserien bare å få tak hos hudpleiere.

Dermalogica er det fortrukne valg blant hudpleieeksperter og forbrukere 

Når Dermalogica møter din hud, redefineres hudens helse. Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudpleieeksperter og forbrukere verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i over 25 år har vært dedikert til å levere resultater innenfor hudhelse hud gjennom utdannelse, innovasjon og anbefalinger, istedenfor gjennom reklamer, pyntet emballasje, og tomme løfter om mirakelkurer.

Dermalogica

Dermalogicas vei til suksess bygger på innovative produkter og faglig integritet 
Det som i 1986 begynte som et opprør mot hudpleieindustriens manglende fokus på kvalitetsprodukter uten skadelige kjemikalier, er i dag en ekte suksess. Dermalogica har i dag en unik posisjon i markedet på grunn av sine innovative produkter og faglige integritet, og produktene nyter stor respekt blant hudpleieeksperter, mens hudpleieserien nærmest har oppnådd kultstatus blant brukerne verden over.

Hudpleieserie uten irritasjonsfremkallende ingredienser
Dermalogica er en klinikkforhandlet hudpleieserie som har skapt en revolusjon i hudpleiebransjen. Dermalogica er en hudpleieserie uten irritasjonsfremkallende ingredienser som ofte finnes i de kommersielle merkene. Disse stoffene omfatter blant annet lanolin, uttørkende SD-alkohol, kunstige fargestoffer, og tilstoppende mineralske oljer.

Dermalogica hudpleie fokuserer på sunnhet frem for skjønnhet
Det er ikke å ta i for mye å si at Jane Wurwand i dag er en av de personer som har størst innflytelse på utviklingen i hudpleiebransjen. Det skyldes at hennes perspektiv er annerledes: «Hudpleie handler ikke om skjønnhet» sier hun. «Heller ikke om selvforherligelse, luksus eller glamour. Det å passe huden sin er akkurat det samme som å pusse tennene sine. Det handler om sunnhet, hygiene og velvære. Dermalogicaproduktene selges kun med veiledning og anbefalinger fra profesjonelle hudterapeuter. I tillegg har den effekten at du også blir penere av det. Men det er en heldig bivirkning!»