Bli hårfin!

Dørklokken hos Hår Design klinger hyggelig bak deg når du går inn døren og Liv eller en av hennes kollegaer er raske til å ønske deg velkommen uansett om du har bestilt time eller ei.
Unn deg selv litt velvære.


Dørklokken hos Hår Design klinger hyggelig bak deg når du går inn døren og Liv eller en av hennes kollegaer er raske til å ønske deg velkommen uansett om du har bestilt time eller ei.

Siden vi er litt nysjerrige på hårtrender og hva vi kan vente oss på hårfronten fremover så forteller Liv oss at vi nå kan forvente oss litt mer lysere og mykere frisyrer. Det skal være litt bevegelse og myke krøller i håret om du ikke velger å få håret flettet eller satt opp.
I forhold til farger beveger vi oss over mot det gylne og mer naturlige, forteller Liv videre.

Vinterhår

Nå som vinteren kanskje er på sitt kaldeste er det også mange av oss som får tørt og vanskelig hår, og da ber Liv oss om å huske på at vi også må gi håret litt ekstra næring og pleie. Det er viktig at ikke bare huden får god pleie, håret trenger også det når det er kaldt – det hjelper ikke å kun dra på seg ei lue, smiler Liv.
Av gode produkter fremhever hun både Moroccanoil og Sensitiv som tar godt vare på både hår og hodebunn. Sensitiv serien er forresten uten parabener og kanskje spesielt for de som har tørr hodebunn.

Liv forteller videre at det er hele 7 frisører hos Hår Design og de har mange faste kunder. Om du skulle ha behov for drop-in time ordner de som oftest det også.

Hår Design har en meget god beliggenhet -rett ved siden av både tog- og bussholdeplass, så bare stikk innom om du skulle ønske å få endret litt på frisyren eller om håret ditt trenger litt ekstra stell.

Åpningstidene hos Hår Design er:
Mandag, tirsdag og fredag: 9-17
Onsdag og torsdag: 9-19
Lørdag: 9-15

Liv og hennes frisørkollegaer ønsker deg hjertelig velkommen, uansett om det bare er for en hårprat eller om du ønsker å bestille en time for å få en liten hårendring.