De ansatte ved Vitus Apotek på Berja Senter er morgenfulgler og holder åpent fra kl. 09 på hverdager – det er én av flere ting som er kjekt å vite om ditt lokale apotek.


 

Selv om kjøpesenteret åpner døren klokken 10, kan du allerede fra kl. 09 til 18 i hverdagene, og fra kl. 10 til 15 på lørdager, hente medisinene du trenger. Du kan også få gode tips og råd fra profesjonelt faglige og hjelpsomme folk.

 

5 ting du kanskje ikke visste om Vitus Apotek på Berja:

1. Veldig enkelt å få reseptene du trenger:

Nå slipper du å vente på apoteket mens resepten din blir behandlet. Med vår e-resept app på din smarttelefon vil vi sørge for at det du har bestilt ligger klart når du kommer innom. Som et alternativ gir vi deg også muligheten til å få medisinene tilsendt                  eller klargjort for henting på ditt nærmeste Vitus Apotek! Send «e-resept» til 2262, eller finn tjenesten på vitusapotek.no

3. De ansatte besitter god kunnskap:

På apoteket møter du farmasøyter, sykepleier og apotekteknikere som gjerne gir personlig råd og veiledning:

  • Dersom du er usikker på hvordan medisinene dine skal brukes, gir vi deg tipsene for at du skal få best mulig effekt av dem og unngå unødvendige bivirkninger.
  • Vi hjelper deg med å finne hvilke reseptfrie smertestillende legemidler som er best egnet til ulike smertetilstander
  • Vi hjelper deg med å kartlegge din hudtype, hudtilstand og eventuelle hudproblemer. Vi vet at riktig hudpleie krever tålmodighet og mange medisiner kan ha innvirkning på huden. Derfor vil veilede deg i valg av hudpleieprodukter som passer akkurat deg    og din hud.

3. Du får flere fordeler:

  • Vi har eget bonusprogram med 20% på utvalgte kosttilskudd
  • Vi byr på gode tilbud på apotekvarer gjennom hele året

4. Vitus Apotek er nøye med kvalitetskontroll:

Alle produktene du finner hos Vitus Apotek på Berja Senter har vært gjennom en lang og grundig kvalitetskontroll. Alle produktene har dokumentasjon for de påstandene du finner på etiketten.

5. Apoteket i Kongsberg er lett tilgjengelig for deg:

  • Gratis parkering rett utenfor apoteket
  • Kort vei fra buss og togstasjon ved Knutepunktet i Kongsberg
  • Kort ventetid på resepter og stort utvalg av apotekvarer

   Vi elsker å få besøk, og hjelper deg mer enn gjerne. Velkommen til Vitus Apotek på Berja.