Alt du trenger til treningen

Hos Power får du hjelp til å komme i gang.


Sommerkroppen…


Jeg tusler inn på Power på Berja Senter for å se om de kan hjelpe meg med å komme i form, vi ønsker vel alle å få Sommerkroppen 2018 så raskt som mulig…

Innenfor treffer jeg Aron som gladelig viser meg både øreplugger, treningsklokker og annet utstyr som kan hjelpe meg over dørstokkmila.

Power har pulsklokker både fra Garmin, Polar og Fitbit. Den siste er kanskje den enkleste i klassen men fungerer flott til den som kun trenger å få et lite dytt i forhold til hvor mye en beveger seg i løpet av en dag.

Når en kommer til øreplugger, øreklokker og høyttalere har Power alt fra de billigste merkene til KYGO øreklokker og støyreduserende øreklokker – med andre ord; «noe for enhver smak» og i forhold til ditt bruk.

Aron anbefaler gjerne noen ørepropper med pulsmåling i ørene fra JBL som har et samarbeid med Armour, eller hodetelefoner fra Bang&Olufsen som koster 2995,- – ergo noe for enhver smak.

Men Aron viser meg også noe annet som kan hjelpe meg i min treningsiver; Protein Fabrikken har gode kosttilskuddsprodukter som kan hjelpe meg til å få resultater.

Han viser meg en vegg med alt fra proteinbarer til poser med protein pannekakemiks og vingummi som er tilsatt protein – og som smaker som godteri.

Protein Fabrikken lager produkter som hjelper kroppen til å restituere seg raskere, og som da bidrar til at jeg kan trene oftere og mer.

Jeg gleder meg til å fortsette med treningen og håper jeg ser litt raskere resultater med både nyinnkjøpte øreplugger og proteingodis i lomma.

God sommer!