Stilling ledig

Ønsker du å søke jobb i en av våre butikker? Vi får mange henvendelser, men vi oppfordrer deg til å ta direkte kontakt med butikken. Ta en tur innom og lever en åpen søknad med CV til butikkleder.

Lykke til!

Farmasøyt til Vitus Apotek Kongsberg

Berja Senter Kongsberg

SE MER

Er du farmasøyt og ute etter jobb i apotek? Vitusapotek Berja Senter i Kongsberg har ledig stilling.

Kundemøtet er det viktigste i vår hverdag. Vi søker derfor deg som er en dyktig farmasøyt og som trives med aktiv kunderådgivning.

Til den ledige stillingen ser vi etter deg som har høy arbeidskapasitet og jobber effektivt. Du har evnen til å spre godt humør, er fleksibel og beslutningsdyktig. Vi ønsker å skape et godt og trivelig arbeidsmiljø for våre medarbeidere, noe som gjenspeiler seg i det optimale kundemøtet. Farmasøytiske tjenester og kategoriene hud og smerte er noen av flere viktige satsningsområder for oss. Interesse innenfor disse områdene vil derfor være en fordel. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen er dette en jobb for deg. 

Om apoteket:
Her arbeider 4 farmasøyter og 2
apotekteknikere  og vi ønsker en ny farmasøyt velkommen til oss på Vitusapotek Berja Senter. Apoteket ligger rett ved Kongsberg togstasjon som også er knutepunktet for alle bussene. Vi har et godt samarbeid med de andre butikkene på Berja Senter som markedsfører seg som Faghandel i sentrum av Kongsberg. Vårt hovedfokus i apoteket er den gode kundesamtalen som baserer seg på tillit og oppriktig kommunikasjon.
 
Har du spørsmål? Ta kontakt!
Vi forteller deg gjerne mer om
oss og hva Kongsberg kan by på (klikk deg gjerne inn på  kongsberg.no)

Arbeidsoppgaver
Kundemøte i selvvalg og reseptur. 
Spesialoppgaver ut fra kompetanse og erfaring.
Sammen med dine medarbeidere, bidra positivt til å nå apotekets mål.

Kvalifikasjoner
Norsk autorisasjon som reseptar- eller provisorfarmasøyt.

Personlige egenskaper
Du liker samarbeid og er positiv - imøtekommende med kunder og medarbeidere, bidrar til trivsel og det gode arbeidsmiljøet.
Du ser løsninger ikke begrensninger - tar eget initiativ for å finne disse løsningene.
Du er pliktoppfyllende - tar ansvar for arbeid som skal gjøres og fullfører oppgaver. Tar eierskap over arbeidet og oppgavene i apotek.
Du er åpen for endringer - ikke redd for nye utfordringer.

Vi tilbyr
Gode arbeidsvilkår med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver.
Konkurransedyktige betingelser.
Gjennom eget initiativ har du mulighet til å utvikles både faglig og personlig, og til å sette preg på din egen arbeidsplass

Kontaktperson
Brit Volden
32720071

Søke på stillingen gjør du her; https://24117444.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4260503250

 

Møtepunktet søker kafemedarbeider med kokkekunnskap

Møtepunktet

SE MER

Møtepunktet er et godt etablert spisested som ligger på Berja Senter. Kafeen har nye eiere fra 01.09.2018. Vi har god variasjon i varmretter, påsmurt og kaker ønsker du å nyte en god kopp kaffe har vi også det i flere varianter. Vi har alle rettigheter.

Kafemedarbeider med kokkekunnskap
Vi søker: Voksne personer, må være over 20 år, som ønsker å jobbe 50% stilling med mulighet for mer.Stillingen er et vikariat på ett år, med mulighet for forlengelse. Det er et ønske at den som søker har erfaring fra kjøkken, gjerne kokk men ingen betingelse. Det er allikevel et krav at man er serviceinnstilt, blid, hyggelig og omgjengelig. Personlig kvaliteter vil bli vektlagt. Stillingsbeskrivelse: Matlaging, kundebehandling, rydding og oppvask. Det stilles krav til at søker at man er fleksibel i forhold til arbeidstidene da disse kan variere. Man må påberegne både ettermiddager og kvelder, samt annenhver helg. Det stilles krav til at søker har gode Norsk kunnskaper. Tiltredelse september.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.
Krav til kompetanse
• Praksis Kjøkkenassistent
• Kompetanse Servering - kafè

Kontaktperson: Astrid Flåto 98000531
Søknad sendes Møtepunktet Cafe Herman Foss gate 6-8 Berja Senteret 3611 KONGSBERG innen 24.8
Navn
Epost
Mobil
Last opp CV
Last opp søknad
Data du sender med skjemaet blir bare brukt i formål til å søke stilling hos oss. Vi forbeholder oss til å beholde data i tilfelle en annen passende stilling skulle dukke opp, men vil brukes utelukkende til dette formål. Ta kontakt hvis du ønsker å bli fjernet fra vår søknadsdatabase. Du finner mer informasjon i vår personvererklæring.